Nyt

Ved mit besøg i USA vinteren 2010 havde jeg den glæde at se Chocolatier - han var lækker. Og selvom jeg godt var klar over at en så stor hingst ikke lige var det bedste til en hoppe som Affinity så tog jeg chancen og bedækkede hende med ham. Derfor har vi nu en hest som Anna Greta (Virgin Rain).

Og hold da op hvor hun udvikler sig Anna Greta (Chocolatier - Affinity), lillesøster til Tumble Dust. Hun vandt på Jægersro i tirsdags helt afstoppet på 14,0 2140 meter autostart i et 3 årshoppe løb på Jægersro. 50.000 skr i præmie. 20 meter foran nærmeste konkurrent.

Dette var i følge ejerne Stall Skepparkroken, hendes sidste start for i år. Hun er stadig meget klejn og derfor går hun nu i vintertræning for at få lagt lidt mere muskler på hendes lange krop. Der har hele tiden været store forventninger til hende, men tirsdagens præstation kan man tillade sig at drømme om en stor 4 års sæson.

Anna Greta har ikke haft marginalerne med sig i de store løb i år. Efter sikker sejr i E3 indl afdeling så havde hun tand problemer i finalen hvor det blev til galop fra start. Hun har aldrig galopperet før. I kvalifikation til kriteriet sad hun fast i 4 indv - det kostede helt sikkert en plads i finalen. Marginalerne har ikke været på Anna Gretas side.

Anna Greta har løbet 14,0 over 2000 meter og 12,6 over 1600 meter. Begge rekorder er gjort ved sejr. Hun har tjent godt kr. 250.000 indtil videre i karrieren i 13 starter.

Anna Greta (hun hed oprindelig Virgin Rain) fotograferet før Eliteauktioen i Stockholm maj 2012.

Seneste nyt