Nyt

Som opdrætter er det altid spændende og høre hvordan de afkom man har solgt de sidste par år klare sig i træningen og om hvornår man kan forvente at de skal starte:

Anna Greta (Chocolatier - Affinity) 4 årig hoppe indtj svkr 300.000 rek 12,6 som vinder

Fredrik Persson træner og han forventer fin udvikling i hesten - som der typisk kan være i Chocolatier hopper. Hun måler snart 1,7 m i stang. Fredrik fortæller at hun er svær at holde i ordentlig huld når man træner.  Starter primo april.

Virgin Rain som Anna Greta hed inden auktionen i 2012.

Angel Rain (s) (Love You - Alexia Ås) 3 årig hoppe

Peter Untersteiner købte denne dejlige røde hoppe på Elite Auktionen i 2013. Hun debuterer  fredag den 13. marts på Kalmar. Peter er meget positiv omkring hende og er meget spændt på hvordan hun kommer til at udvikle sig. Hun har tegningen til noget stort.

Anastacia Dust (N) (Credit Winner - Too Hot For Me) 3 årig hoppe

Købte Bo Westergaard i efteråret 2013. Hun har fået sin opdragelse hos Travtræner Peter Jensen men er nu i træning hos Bo Westergaard i Norge. Bo er ikke helt tilfreds med hende, hun træner 19/1600 meter.

Abselut Dust (N) (Muscles Massive - Lupin Vang) 3 årig hoppe

Ejer vi fortsat selv og er i træning hos Christian Lindhardt. Hoppen træner godt og ifølge træneren er det en hest der er langt over middel. Vi kan se en spændende fremtid i møde for hendes vedkommende. Hun er i øvrigt til salg. 

Atomic Rain (s) (Muscle Hill - Affinity) 3 årig hingst

Solgte vi sammen med Angel Rain på Elite auktionen til Stefan Hultmann. Han træner i følge manager Tommy Berghagen rigtig godt og skal i midten af marts gå sit første arbejde på Solvalla. Hvis alt forløber OK så bliver det prøveløb herefter. Som lille bror til Tumble Dust så er det ikke forventninger det skorter på :)

Billion Dust (Crazed - Too Hot For Me) 2 års hingst

Geert Olesen og Frue købte denne meget elegante hingst i sommeren 2014. Han minder en del om Tumble Dust (samme far) og han træner i følge travtræner Bent Svendsen OK

Billion Dust sommeren 2014

Brilliant Dust (Muscle Hill - Alexia Ås) 2 års hoppe

Er udlejet til en anpartsstald "Den sjøker ko" som har sat hesten i træning hos Rene Jonassen. Rene er meget tilfreds med hesten og træner efter 45. Efter endt væddeløbskarriere skal hun tilbage til stutteriet.

Brazillian Rain (s) (Muscle Hill - Savvy Yankee) 2 års hoppe

Ejer vi selv og hun skal også tilbage til stutteriet som følhoppe. Er i træning hos Jan Dahlgård og har på det seneste været plaget af forkølelse og halsproblemer. Men er igen på rette køl. Jan mener at hun uheld kan nå et stykke. Hvad det så betyder i træner sprog venter vi på at se.

Bungle Rain (s) (Andover Hall - Miss Possessed) 2 års hingst

Købte Elisabeth Lundholm på Kriterie auktionen 2014. Han har allerede været inde og gå sit første arbejde på banen. Man kan følge ham på www.neverending.nu hvor billeder og video bliver lagt op. I øvrigt har ATG play lavet en reportage med ham i december.

Bourbon Rain (s) (Muscle Hill Affinity) 2 års hingst

Købte Stefan Hultman på Elite auktionen i 2014 til ishokey spilleren Mats Sundin. Træner i følge Tommy Berghagen forrygende og han rangerer ham i top 3 i 2 årskullet hos Hultman.

Seneste nyt