Nyt

Der er virkelig knald på de næste dage med vores opdræt som har flere spændende starter i den kommende uge.

Tirsdag den 25. august starter Anna Greta (S)  (Chocolatier - Affinity) i kvalifikation til det Svenske hoppederby på Jægersro. Hun har endelig trukket et ordentligt spor, hun er nu ude på for hende en bedre distance samt at hun nok er komme i den letteste prøve af de 6 som køres for hopper. Hun er meget meget bedre end sine resultater og har hendes nye træner Magnus Dahlen fået lidt humør på hende - ja jeg er ikke overrasket hvis hun er med på startlinien til det svenske hoppederby. Det kræver minimum en 2.plads.

Nedendfor Anna Greta inden auktion. Dengang hed hun Virgin Rain

Onsdag den 26. august starter Abselut Dust (N) (Muscle Massive - Lupin Vang) på Billund Trav for Christian Lindhardt. Efter en mislykket debut i Norge hvor det viste sig hun var syg, er hun nu ude i noget lettere konkurrence. Hun bør stå med en pæn chance for en topplacering. Det er en hoppe Christian har store planer med - men det er desværre blevet ødelagt af sygdom hele sommeren.

Onsdag den 26. august starter Le Lahar (S) (Deweycheaumhow - Richly Possessed) på Solvalla i Stockholm som storfavorit i et V86 løb for sin træner Per Linderoth. Han har trukket et godt spor og konkurrencen er ikke så hård som senest. Forhåbentlig kan han genoptage sin sejrsrække. Han står med to sejre i V75 indenfor de sidste 4 starter.

Torsdag den 27. august starter Angel Rain (S) (Love You - Alexia ÅS) i Quick Pay pokalen på Åby Travet med sin træner Peter Untersteiner i sulcyen. Hun har trukket startspor 11 bag bilen - lidt ærgerligt men omvendt så er hun ikke så hurtig fra start så det betyder måske ikke så meget. I den seneste start vandt hun en overbevisende flot sejr efter et meget tungt løb og i særdeles hård konkurrence. Denne hoppe kan blive Stutteri Dust nye reklame hest. Hun er virkelig noget ud over det sædvanlige.

Lørdag den 28. august starter Verify Dust (Credit Winner - Too Hot For Me) i Dansk Hoppederby. Desværre blev prøven ikke som forventet, men fra sport 8 kan hun udnytte sin starthurtighed og få en god position. Alt meldes ok med hende og vi må håbe hun kommer tilbage i fuld flor.

Seneste nyt