Nyt

På Wenngarn Auktion i Stockholm sælger vi nu den 1 årige hingst Delerious Rain (Muscle Hill - Mystical Sunshine). Han har fået katalog nr 14 og der er tale om en ualmindelig flot hingst.

Moderen Mystical Sunshine vandt for over 10 år siden i 1,08,7. Det er fortsat en overordentlig god tid til trods for det er så lang tid siden. Hun har fortsat verdensrekorden på 800 meter bane som hun løb i 2006. Endvidere har indtil sidste år også verdensrekorden på 1000 meters bane for både hingste/vallaker og hopper. Hun slog da Moni Makers og Pine Chips tidligere verdensrekorder som altså stod i over 8 år !!

Hun er Yankee Glide hurtigste afkom for både hingste/vallaker og hopper. Og hun er den næstmest vindende med 1,9 mio us dollars. Den omregnede kurs svarer det til små 20 mio skr.

Hun kan ikke fole selv, så derfor bruger vi embroytransfer. Dette betyder at en rugemor foler hendes føl og går med hendes føl. Vi er meget opmærksom på hvilken mor som går med hendes føl således at opdragelsen af føllet bliver god ligesom vi sikre os at hoppen giver masser af mælk. På den måde vi anvender Embroytransfer kan dette være en fordel for føllet.

Faderen Muscle Hill behøver vel ikke nærmere præsentation. Se blot resultaterne i lørdags til Hambo. Muscle Hill er verdens bedste avlshingst.

 

 

 

 

Seneste nyt